Coaching & cursussen

Eén-op-één 

Maak kennis met Total Immersion en werk met mij aan je vrije slag. Je krijgt direct persoonlijke feedback  inclusief videoanalyse.

Lees meer - meld je aan

Praktische informatie

De lessen worden gegeven in Hotel Spaarnwoude dat langs de A9 ligt (Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid). Meestal is vier tot zeven uur les voldoende om de basis te leren.

Een uur les inclusief zwemwater kost voor 1 persoon 65 euro en voor 2 personen 95 euro. Maak een afspraak en neem contact met ons op

Gaaf, dat wil ik wel

Cursus

In een kleine groep oefen en verbeter je de Total Immersion techniek. Tijdens de cursus werk je aan de verbetering van je zwemstijl.

Lees meer - inschrijven

Effortless Endurance

Deze cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde borstcrawl-zwemmers. Voorwaarde is dat je 25 meter achter elkaar kunt borstcrawlen. Doordat er maximaal 5 zwemmers mee doen, krijgt iedereen veel individuele aandacht.

De cursus gef ik in Hotel Spaarnwoude dat langs de A9 ligt (Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid).

In de cursus wordt gewerkt aan:

  • Optimaal gebruik maken van het drijfvermogen
  • Horizontale en laterale balans 
  • Actieve stroomlijning - een lijn van kruin tot tenen. 
  • Optimale ademhaling - hoofd in lijn met de wervelkolom, tweezijdig
  • Een integraal bewegingspatroon - rotatie, recovery, catch en beenslag vallen samen. 

Smart Speed 2.0

Dit is geschikt voor iedereen die in een workshop of met privélessen Total Immersion de basis heeft gelegd. Je werkt aan je techniek en het verbeteren van je snelheid. Je krijgt veel individuele aandacht en er wordt veel gebruik gemaakt van video-analyse boven en onderwater. 

Het doel is om met een vloeiende en ontspannen slag verder en sneller te kunnen zwemmen. Dat gebeurt in verschillende stappen:

  • We bepalen je de range voor je optimale slaglengte en het bijpassend aantal slagen in een 25 of 50 meter bad. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden die je technisch en fysiek op dat moment hebt.
  • Variatie in het aantal slagen per lengte om zo met een minimum aan inspanning en een maximale ontspanning te zwemmen snelheid te ontwikkelen. 
  • Werken met de tempotrainer en werken aan het verhogen je slagfrequentie met behoud van je slaglengte. 
  • Een volledig geïndividualiseerde aanpak die zorgt dat je je techniek verbetert, zodat je met meer gemak sneller en/of verder kunt zwemmen. 

Zwembreak

Op Rhodos ben je er helemaal tussenuit: zon, strand en twee keer per dag het water in. Maak een sprong vooruit met borstcrawl! 

Lees meer - inschrijven

Praktische informatie

We verblijven Stegna in dorpje in een rustige baai op Rhodos. Het kleine appartementencomplex kijkt uit over zee. Je steekt de weg over en je bent op het strand. Het dorp ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het vliegveld zo'n 20 km boven de schilderachtige stad Lindos.