Het betere zwemmen

Wil je het beste uit jezelf halen? Er is aanbod voor triatleten, openwaterzwemmers, zwemmers die borstcrawl willen leren en zwemmers die zich verder willen verbeteren. Weet je niet wat het beste voor je is of wil je meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Privéles 

Maak kennis met Total Immersion en werk één op één aan je vrije slag. Je krijgt direct persoonlijke feedback in het water, maar ook door middel van een videoanalyse aan het einde van de les.

Lees meer - meld je aan

Praktische informatie

De lessen worden gegeven in Hotel Spaarnwoude dat langs de A9 ligt (Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid). Meestal is vier tot zeven uur les voldoende om de basis te leren.

Een uur les inclusief zwemwater kost voor 1 persoon 65 euro en voor 2 personen 95 euro. Maak een afspraak en neem contact met ons op

Gaaf, dat wil ik wel

Workshop - Cursus

In een kleine setting oefen en verbeter je de Total Immersion techniek. Aan het einde van de workshop weet je hoe je jezelf verder kunt verbeteren. Je zwemt met meer gemak en ontspanning. 

Lees meer - inschrijven

Effortless Endurance

De workshop of een cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde borstcrawl zwemmers. Voorwaarde is dat je achterelkaar een baan borstcrawl in een 25-meterbad haalt. Doordat er maximaal 5 zwemmers mee doen, krijgt iedereen veel individuele aandacht.

De eendaagse workshops worden gehouden in het Sportfondsenbad in Beverwijk (Kuikensweg 84, 1945 EP Beverwijk). Theorie wordt afgewisseld met praktijk. De cursus geven we in het Heerenduinbad in IJmuiden. 

In een eendaagse workshop wordt gewerkt aan:

  • Optimaal gebruik maken van het drijfvermogen
  • Horizontale en laterale balans 
  • Actieve stroomlijning - een lijn van kruin tot tenen. 
  • Optimale ademhaling - hoofd in lijn met de wervelkolom, tweezijdig
  • Een integraal bewegingspatroon - rotatie, recovery, catch en beenslag vallen samen. 

Smart Speed 2.0

Voor iedereen die in een workshop of met privélessen Total Immersion de basis heeft gelegd. Je werkt aan je techniek en het verbeteren van je snelheid.Je krijgt veel individuele aandacht en er wordt veel gebruik gemaakt van video-analyse boven en onderwater. 

Je gaat met een vloeiende en ontspannen slag zo ver en hard te zwemmen als je wilt. Dat gebeurt in verschillende stappen:

  • We bepalen je de range voor je optimale slaglengte en het bijpassend aantal slagen in een 25 of 50 meter bad. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden die je technisch en fysiek op dat moment hebt.
  • Variatie in het aantal slagen per lengte om zo met een minimum aan inspanning en een maximale ontspanning te zwemmen snelheid te ontwikkelen. 
  • Werken met de tempotrainer en werken aan het verhogen je slagfrequentie met behoudt van je slaglengte. 
  • Een volledig geïndividualiseerde aanpak die zorgt dat je je techniek verbeterd, zodat je met meer gemak sneller en/of verder kunt zwemmen. 

Zwembreak

Op Rhodos ben je er helemaal tussenuit samen met andere zwemmers: zon, strand en twee keer per dag het water in. De ontspanning komt vanzelf. Maak een sprong vooruit met borstcrawl, met meer gemak een langere afstand zwemmen, minder snel verzuurd en minder snel buiten adem. 

Lees meer - inschrijven

Praktische informatie

We verblijven Stegna in dorpje in een rustige baai op Rhodos. Het kleine appartementencomplex kijkt uit over zee. Je steekt de weg over en je bent op het strand. Het dorp ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het vliegveld zo'n 20 km boven de schilderachtige stad Lindos.